Байховий Ку Дін

Зелений китайський чай "Байховий Ку Дін" має надзвичайно гіркий смак із солодким присмаком. В Китаї користується особливою пошаною у досвідчених цінителів, оскільки використовується як один із засобів збереження ясного розуму, бадьорості духу, міцного здоров'я та довголіття. Чай зазвичай збирають навесні, – виключно вручну і невеликими партіями.

Смак і аромат

Під час заварювання зеленого чаю "Байховий Ку Дін" утворюється напій смарагдового кольору, який має густий аромат і приємну терпкість. Шанувальники порівнюють його смак із грейпфрутом. Післясмак відрізняється свіжими нотами, які додають енергійності.

Корисний вплив

Елітний чай "Байховий Ку Дін" є джерелом цінних речовин, які мають оздоровчий вплив на організм. Напій вживають під час лікування кашлю, гострих респіраторних захворювань та розладів у роботі шлунка і кишківника. Чай також сприяє нормалізації тиску та гармонійно впливає на діяльність серцево-судинної системи.

Якщо ж в отриманні великої кількості корисних сполук немає потреби, "Байховий Ку Дін" можна просто додавати до інших чаїв, наприклад, до пуера.

Заварювання

Перш ніж заварювати чай, налийте у заварник окріп, після чого воду злийте. На об’єм 300 мл знадобиться 2 ложки чаю: 1 на чашку та 1 на чайник, – завдяки цьому способу вийде напій середньої міцності.

Час заварювання: 3-5 хвилин при температурі 85°C, можна заварювати 3-5 разів.

Категорія: