Золота перлина

Золота перлина відноситься до категорії зв'язаних елітних чаїв. Сировина для її виготовлення зібрана у китайській провінції Юньнань, клімат якої ідеальний для вирощування високоякісного чаю. Вперше чайні кущі було виявлено саме у цій провінції. Тут же, за одними з існуючих даних, майстрині вперше створили зв'язаний чай близько трьох сотень років тому. Насправді думки знавців розходяться. Одні стверджують, що цей різновид чаїв існує не менше тисячі років, інші кажуть, що вони з'явилися наприкінці минулого століття. Як би там не було, але сьогодні пов'язаний чай має величезний попит у всьому світі.

Для створення Золотої Перлини використовують вже сформовані бруньки та листя. Завдяки цьому сировина під час скручування в кульки не пошкоджується, залишається цілою. Скрутка дозволяє максимально зберегти всі корисні речовини, присутні в чаї.

Склад

Чорний скручений чай виробляється з бруньок та двох чайних листів, що не повністю розпустилися.

Колір, аромат, смак

Настій має насичений колір, солодкий густий аромат та м'який смак.

Корисні властивості

Чорний чай містить у собі безліч вітамінів, мікроелементів і корисних властивостей, завдяки чому напій позитивно впливає на організм:

  • добре вгамовує спрагу, упорядковує думки, активує мозкову діяльність;
  • у разі постійного вживання нормалізує тиск та знижує рівень холестерину;
  • тонізує;
  • знімає нервову напругу;
  • підвищує імунітет.

Спосіб заварювання

Важливо використовувати скляний посуд. Ємність слід попередньо обдати окропом, після чого залити в неї 150 мл води, температура якої 85-95° С, і опустити туди бутон. Через 3-4 хвилини квітка розкриється повністю і можна розпочинати чаювання.

Особливі умови: заварювати можна до 4 разів.

Подаруйте собі дивовижний ніжний напій та отримайте насолоду від його надзвичайного смаку!

Категорія: