Кармеліта (креольський чай)

Чорний чай, створений за креольським рецептом, містить ананас, кокос та квітки нагідок. Відрізняється впізнаваним ніжним ароматом ананасу та відчутними нотками "баунті".

Смак і аромат

Освіжаючий та делікатний смак чаю, який витончено підкреслюють квіткові інгредієнти, проявляється відразу після заварювання. Легкий присмак пелюсток нагідок допомагає остаточно прокинутися вранці та водночас оздоровчо впливає на самопочуття.

Корисний вплив

У складі креольського чаю “Кармеліта” є речовини-ефективні антисептики, які можуть нейтралізувати дію деяких бактерій та вірусів. Ще одна корисна властивість чорного чаю – наявність антиоксидантів. Ці сполуки підтримують клітини імунітету, допомагаючи їм боротися з токсинами та вільними радикалами. Таким чином, чаювання стимулює обмінні процеси в організмі та сприяє його стійкості під час опору застудним захворювань. До речі, квітки нагідок додають до складу трав'яних зборів, які лікарі призначають при застуді.

Заварювання

Один із способів заварювання чорного ароматизованого креольського чаю “Кармеліта”: на порцію беремо чайну ложку чайної заварки для об’єма води 350 мл та ще одну додаткову – на чайник. Час заварювання: 2-3 хвилини за температури 95°C. Особливі умови: заварювати один раз.

Як краще смакує

Коли настає затишний вечір і на столі з’являється домашнє пісочне печиво, залишається лише заварити чай “Кармеліта”. Гарячий напій наповнює чашки і заповнює простір ароматом любові та турботи.

Категорія: