Чорний с Женьшенем

Чорний чай із шматочками женьшеню, цукатами імбиру та пелюстками соняшника.

Смак і аромат

Чай “Чорний з женьшенем” має легкий лимонно-женьшеневий аромат. Під час тривалого чаювання у насиченому смаку напою із ледь чутними гіркуватими нотами можна відчути легкий трав’янистий відтінок. Також серед смакових переваг - вишуканий деревний аромат і довгий післясмак. 

Корисний вплив

Чай “Чорний з женьшенем” водночас зігріває, бадьорить і дарує відчуття гармонії. Можливо, саме через це гурмани вважають його вдалим вибором для ранкового чаювання. 

Завдяки тонізуючій дії напій доречно вживати і ввечері, коли оздоровчий вплив полягає у прискореному відновленню сил та психологічної рівноваги після робочого дня. Серед інших корисних властивостей чаю - сприяння покращенню пам'яті та концентрації уваги, що важливо під час розумової праці.

Заварювання

Спосіб заварювання чаю “Чорний з женьшенем” простий: 3 г заварки на 500 мл окропу, настоювати, мінімум, 3 хвилини. Ви можете використовувати будь-який посуд: скляний, порцеляновий або глиняний. Відтінки смаку можуть дещо відрізнятись, але загалом він залишатиметься на висоті.

Як краще смакує

Чаєм “Чорний з женьшенем” можна насолоджуватися як моно-напоєм. Проте, якщо обирати до нього смаколики, він добре поєднується з горіхами та сухофруктами.

Категорія: