Бурштиновий Оолонг

Справжнє мистецтво чаювання починається зі щирого бажання перетворювати буденність на щось магічне та особливе. Особливий “Бурштиновий оолонг” (Тайвань) – напій, який завоював серця шанувальників чаю високою якістю, а також природним поєднанням смаку, аромату та корисних властивостей.

Походження

“Бурштиновий оолонг” (улун) – елітний чай, який вирощується на острові Тайвань. Перші чайні кущі цього виду були привезені та пересаджені з провінції Фуцзянь, що розташована на території Китаю. Проте, за роки культивування рослини отримали власний унікальний смаковий профіль, характерний для цього регіону. 

Смак і аромат

Чай “Бурштиновий оолонг” (Тайвань) майстри виробляють з найніжніших листочків. Основний процес обробки включає копчення листя, завдяки чому воно піддається неповному окисленню. Особливі кліматичні умови та традиційний метод обробки чайних листочків наділяють “Бурштиновий оолонг” тонким квітковим ароматом і складним смаковим букетом з нотами кісточкових фруктів, смажених горіхів, збалансованими солодкістю та терпкістю. 

Корисні властивості

“Бурштиновий оолонг” (Тайвань) містить антиоксиданти, які допомагають організму боротися зі стресовими явищами. Корисні інгредієнти чаю також позитивно впливають на стан шкіри, зміцнюють стінки капілярів, сприяють покращенню травлення та активізації обміну речовин.

З чим смакує

Оскільки чай має чистий та ніжний смак, він чудово поєднується з різними закусками та стравами. Особливі риси напою “підкреслять” легкі солодощі, фрукти, апетитні сирні закуски. 

Заварювання

Для заварювання бажано використовувати відфільтровану або негазовану воду, як варіант – чисту джерельну. Температура: близько 85-90°C. Вибір посуду можна зупинити на прозорому скляному чайнику, але це справа індивідуального смаку. Перш, ніж заварювати, обов’язково обдайте ємність окропом.

 

Категорія: