Шановні колеги!
Пропонуємо вам урізноманітнити смак улюблених нам напоїв чаю та кави з додаванням спецій «масала».
Чай масала родом з Індії. З мови хінді його назва дослівно перекладається як «чай зі спеціями».
До складу входять такі спеції: імбир, кориця, кардамон, гвоздика, чорний перець, мускатний горіх. Кардамон та імбир - основні спеції, без яких вийде який завгодно напій, тільки не традиційний чай Масала. Таке поєднання сприятливо діє на організм: нормалізує травлення, стимулює головний мозок, покращує кровообіг, спалює зайві калорії, зміцнює імунітет. Спеції можна використовувати як додаткові добавки до такого напою, як кава. Якщо ви хочете підбадьорити свій організм, приготуйте собі такий напій.