Чаша Монаха

Багата суміш чорного чаю із лавандою, ромашкою, софорою японською, пелюстками троянди, шипшиною, фенхелем, лимонною травою.

Цікавий факт

Доведено результатами лабораторних досліджень – чорний чай може деактивовувати та навіть знищувати віруси. При чому, як в гарячому, так і в холодному вигляді.

Смак і аромат

Чорний чай “Чаша монаха” має впізнаваний аромат, в якому можна відчути нотки прянощів та бергамоту, рослинні відтінки ромашки та запашний акцент фенхелю, який робить післясмак напою витончено-вишуканим. Глибокий аромат і бархатистий смак із приємними тонами різнотрав’я переводять цей чай у категорію безперечних “хітів” дня, адже його можна пити як постійно, так і спеціально, - він не набридає і приваблює кожним відтінком свого характеру.

Корисні властивості

Вживання чаю протягом дня допомагає швидше позбутися стресових станів. Цьому сприяють мікс шипшини - природного антиоксиданту, цілющої ромашки, запашної лаванди та пелюсток троянди, що входять до складу чаю.  

Заварювання

Температура води для заварювання має бути 95°C, настоюється 1 хвилину і заварюється лише один раз. На 250 гр води достатньо 1 чайної ложки (5-7 г).

З чим смакує

Додавання невеликої кількості натурального меду зробить чай ще більш корисним, адже підсилить властивості лікувальних трав і допоможе яскравіше підкреслити смак напою. Проте пам’ятайте, що мед додається тоді, коли температура води має не більше 40°C. Або ж вживайте його окремо.

 

Категорія: