Пекое

Чорний класичний чай "Пекое" відрізняється особливо стійким і яскравим ароматом, настоєм бурштинового кольору та класичним смаком.

Походження

Високоякісний купаж чаю походить з цейлонських плантацій, за якими уважно доглядають досвідчені спеціалісти. Збір чайних листочків проводиться навесні виключно ручним способом, тож сировина відбирається лише найвищої якості, – непошкодженою та щедро наповненою сонячним теплом. Поля, де вирощується цей сорт чорного чаю, захищені гірськими вершинами та насичені свіжим чистим повітрям.

Смак і аромат

Цейлонский чорний чай “Пекое” має класичний смак та ніжний аромат, завдяки чому він завжди знаходить своє місце в серцях шанувальників традиційних чаїв. Чайні листки “Пекое” мають маленькі прожилки та загострені кінчики, під час висушування вони піддаються скрутці. Готуючи чайний напій, саме при заварюванні сухої суміші, важливо враховувати час її взаємодії з гарячою водою, адже від цього буде залежати ступінь розкриття листя.

Заварювання

Один із способів заварювання чорного класичного чаю на порцію: чайна ложка чаю на 350 мл і ще одна додаткова – на чайник. Час заварювання: 2-3 хвилини при температурі 95°C. Особливі умови: заварювати один раз.

Чайно-десертна гармонія

Смак традиційного чорного чаю “Пекое” дарує приємні відчуття незалежно від того, доповнюють його солодкими десертами чи іншими смаколиками. У поєднанні з солодощами до готового настою не варто додавати цукор, – так смак десерту буде підкреслено найкраще.

Категорія: