Пурпурова Брунька

Піднебесна завжди була загадкової, і кожен із більше 3000 видів чаїв має свою неповторну
історію, смак та аромат.
Мінімальна ферментація, дикоросла сировина для виробництва та особливі кліматичні умови – це
завжди запорука грайливості смаку та багатства букету. І цей чудовий пуер, зо можна віднести і до
білого чаю і до шен пуеру однаковою мірою, не є виключенням.
Цзи Я Бао - рідкісний пуер, що унікальний не тільки, і не стільки своїм видом, як смаком без
терпкості і з кислинкою, так і свіжими нотками орхідеї, ялівцю та сухофруктів.
В Піднебесній цей час вважають концентратом бадьорості та довголіття. Смакує з чайною
трояндою, лавандою та жасмином.
Заварювати 2-3 хв, використовуючи дещо збільшену порцію закладки – 3 г на 250 мл. Температура
заварювання може сягати 90-95 градусів.

Категорія: