Зелений Ронг Куанг (Дракон)

Чай має лагідний смак з нотками спецій та відтінками чорносливу, виражений та оригінальний аромат. Один із найпопулярніших чайних зборів в'єтнамського походження.
“Безумовний авторитет”
Зелений чай у В'єтнамі – напій з “безумовним авторітетом”: його п’ють під час зустрічей, в першу чергу пропонують гостям, і, якщо раптом хтось відмовляється від чашки чаю, господарі можуть навіть образитись. За межами власної оселі не прийнято допивати напій повністю: тож місцеві жителі залишають трохи чаю в чашках.
Смак і аромат
Лагідний і водночас глибокий смак, в якому можна відчути ноти горіху та чорносливу. Шанувальники чайної культури, розкриваючи один із секретів насолоди в'єтнамським зеленим чаєм "Ронг Куан (Дракон)", наполягають на вживанні напою виключно свіжого заварювання, і аж ніяк не вчорашнього.
Корисні особливості
Вранці чашка свіжо завареного чаю допоможе налаштуватись на продуктивний день. Ввечері чаювання сприятиме відпочинку та релаксу. Щоб задоволення органічно поєдналось із користю, напій бажано вживати без додавання цукру, таким чином смакові рецептори сприймають відтінки смаку найбільш вдало.
Заварювання
Натуральний крупнолистовий зелений чай "Ронг Куан (Дракон)" варто заварювати у розрахунку 7-8 г на 200-250 мл води з температурою 85-90°С і настоювати 3-5 хвилин в залежності від бажаної міцності.
Десерт до чаю
В якості десерту до чаю пасуватиме фісташковий торт-мус з основою з фундука та арахісу.

Категорія: