Непал "Золота вершина" STGFOP1

чорний чай з передгір'я Канчанджанги, відомий великим вмістом “золотистих типсів” молодих листків. Напій привертає увагу свіжим ароматом та витонченим смаком із ледь помітною фруктовою кислинкою та солодкими нотками.

Природні умови

Природні умови, в яких зростає чай "Золота вершина", сприяють впізнаваності його смакових якостей, які здатні щоразу демонструвати нові відтінки та складні аромати.

Холодні тумани, які накривають чайні плантації вранці, та сонячні промені, що зігрівають вологе гірське повітря вдень, утворюють природний парник, – саме там народжується чай із м'яким та збалансованим характером.

Гра відтінків

Після заварювання чай Непал "Золота вершина" має яскравий колір. Під час чаювання варто звернути увагу на гру відтінків: на зміну фруктовим нотам у смаку з’являються ніжні медово-квіткові та пряні.

Особливий багатогранний аромат після кожного заварювання роблять цей один із найкращих сортів чаю повноцінною складовою легкого сніданку.

Корисні властивості

Серед корисних властивостей – легкий тонізуючий та освіжаючий ефекти. Вживання чаю Непал "Золота вершина" допомагає зміцнити здоров’я серця, покращити травлення та знизити рівень цукру в крові, звичайно ж, якщо ви не будете додавати цукор у напій самостійно.

Один із способів заварювання чорного елітного чаю 
Порція: чайна ложка чаю на 350 мл і ще одна додаткова - на чайник. 
Час заварювання: 3-5 хвилин при температурі 95 ° C. 
Особливі умови: заварювати 2-3 рази.

Категорія: