Чай у Китаї завжди був символом чистої та піднесеної любові, тим більше, коли йдеться про наречених. В країні в деяких провінціях існує особлива чайна церемонія під час весілля: молоді мають піднести чай кожному члену великої родини, адже тепер вони стають родичами.
Зелений чай з женьшенем
Щоб освідчитись у коханні чи передати слова пошани, не обов’язково чекати весілля. «Зелений чай з женьшенем» дає можливість кожному отримати максимум насолоди і користі від чаювання. За бажанням на нього завжди можна запросити друзів.
Корисні властивості
Високоякісний зелений чай в дуеті з женьшенем створюють гармонійну композицію, що задовольняє і смакові уподобання і потреби організму в корисних речовинах. Женьшень – це лікарська рослина, що володіє тонізуючими властивостями, покращує роботу органів травлення, підвищує рівень енергії в організмі, позитивно впливає на загальне самопочуття. Це – так званий адаптоген, що з давніх часів використовується в медицині. До складу чайного збору «Зелений з женьшенем» входить лимонна трава, яка насичує напій легким і свіжим ароматом.
Варіант заварювання чаю
Правильно заварений чай має солодкуватий присмак завдяки кореню женьшеню. Під час заварювання спробуйте продовжити час настоювання до 10 хвилин. За умови достатньої кількості розсипної заварки ансамбль складників купажу «Зелений чай з женьшенем» буде і насиченим і яскравим. За бажанням можна додати шматочок свіжого імбиру, тоді напій отримає вишукану пікантну ноту.
До чаю
До чаю «Зелений чай з женьшенем» пасуватимпе круасан, посипаний мигдалевими пластівцями та/або гратен з блакитним сиром – популярна страва французької кухні з артишоком, цвітною капустою та пікантим сиром.