Чорний чай, гармонійно поєднаний із ройбушем та ароматизований цукатами абрикоса, пелюстками нагідок, доповнений екстрактами алое, яблука, ананасу та памело. Має виточений солодкий смак та свіжий і насичений складний аромат екзотичних фруктів.
Смак і аромат
Заварений настій у готовому вигляді має золотисто-шоколадний колір. У смаку чаю “Мама-Африка” є екзотичні фруктові відтінки, підкреслені яблучно-горіховим присмаком. У післясмаку відчутні ніжні абрикосові ноти, а злегка солодкий смак чаю дозволяє не додавати до напою цукор.
Корисний вплив
Після заварювання властивості складових розкриваються на всю силу. Чай, збагачений корисними мікроелементами, вітамінами та мінералами, можна вживати як природний антидепресант. Наявність шматочків яблук додає рослинні поліфеноли та флавоноїди, які разом із вітамінами групи В зміцнюють нервову систему. Кальцій сприяє здоров’ю зубів, а калій і магній – нормальній роботі серця та судин.
Заварювання
На 200 мл окропу використовуємо 1 чайну ложку заварки. Після цього заливаємо заварку гарячою водою та настоюємо в закритому посуді приблизно 10 хвилин. Термос із чаєм надасть можливість насолоджуватися чаюванням протягом дня.
Як краще смакує
Чайний мікс “Мама-Африка” – гарний напій для релаксації. Вміст вітамінів, м’який смак та оздоровчі властивості роблять цей час зручним і корисним для вживання як під час робочого дня, так і під час відпочинку.