Виявляється, що за кількістю вітамінів суниця не поступається лимону і лише трохи поступається чорній смородині.
Смак і аромат
Аромат – свіжий та насичений. У багатому класичному смаку зеленого чаю відчуваються ноти лісових ягід. Післясмак чаю довгий, трохи терпкий і зігріваючий, у ньому перегукуються ягідні відтінки та легка кислинка.
Корисні властивості
Чай “Суниця лісова”, окрім приємного смаку, дарує ще й користь для здоров’я. Він містить вітаміни, які зміцнюють імунітет, та антиоксиданти, які захищають організм від шкідливого впливу. Сприяючи виведенню шлаків, чайний мікс покращить самопочуття і, за умови дотримання дієти, допоможе фігурі набути стрункості. Також чай "Суниця лісова" врятує від головного болю, зокрема, болю за наявності метеочутливості.
Заварювання
Заварюється звичним для ароматизованого зеленого чаю способом. Використовується гаряча вода 90°С. На заварник 300 мл додаємо 2 ч. л. чаю, настоюємо 3-4 хв. Можливе повторне заварювання.
Другий спосіб: на порцію – чайна ложка чаю на 350 мл і ще одна додаткова – на чайник. Час заварювання: 2-3 хвилини при температурі 95°C. Особливі умови: заварювати 2-3 рази.