Чорний чай із вмістом чайної бруньки, Іван-чаю, ехінацеї, меліси, пелюсток волошки рожевої та мальви. Значний вміст рослинних інгредієнтів надає потужний оздоровчий ефект.
Смак і аромат
Чорний чай, зібраний та виготовлений за традиційною технологією, пелюстки квітів, лікарські трави ехінацея та меліса тощо, – всі складові Іван-чаю (чорного) разом утворюють чайну композицію, що має помірно терпкий смак з виразним ароматом.
Корисний вплив
Вживання чаю сприяє підвищенню тонусу організму та позитивно впливає на активність мозку. Завдяки унікальному біохімічному складу, напій знижує гостроту реакцій нервової системи на стрес, гармонізуючи загальний стан організму. Корисні сполуки, що є у складі “Іван-чаю” (чорного), допомагають нормалізувати травлення, зняти втому в кінці напруженого дня та позбутися безсоння й дратівливості.
Споживання “Іван-чаю” (чорного) призводить до оптимізації захисних сил організму, що дає можливість ефективніше ідентифікувати віруси та бактерії та знижувати їх негативний вплив.
Заварювання
На 200 мл окропу потрібна 1 чайна ложка заварки. Заливаємо гарячою водою та настоюємо в закритому посуді не менше 7-10 хвилин. Якщо чайний настій тримати у термосі, можна вживати його у теплому вигляді протягом усієї доби.
Як краще смакує
Коли настає час відпочинку, чашка смачного “Іван-чаю” додасть заспокійливого ефекту, допоможе впорядкувати думки та розслабитися.