Чорний барбарис

Чорний чай, ароматизований ягодами барбарису та пелюстками квітів гранату. 

Смак і аромат

Чай “Чорний барбарис” має вишуканий смак, в якому можна відшукати кислинку та солодкі ноти. Готовий напій з легкістю перетворюється на джерело позитивних емоцій, адже ніжні солодкуваті акценти смаку поєднуються зі свіжим ароматом і разом дарують гурманам насолоду та приємні враження.

Корисний вплив

Чай “Чорний барбарис” можна вживати зранку, використовуючи його гармонізуючу дію, в обід, - тоді він сприятиме гарному настрою, та ввечері - під час відпочинку в затишній місцині. Вміст вітамінів, мінералів, ефірних олій і певна кількість поліненасичених жирних кислот обумовлюють потужний оздоровчий вплив напою на організм.

Лікувальна дія ягід барбарису відома здавна. Чай “Чорний барбарис” буде доречним після стресів та переживань, адже має заспокійливий вплив та нормалізує роботу нервової системи.

Заварювання

Один із способів заварювання чорного ароматизованого чаю.

Порція: чайна ложка чаю на 350 мл і ще одна додаткова - на чайник.

Час заварювання: 2-3 хвилини при температурі 95°C.

Особливі умови: заварювати 2-3 рази. Чай можна заварювати проливами або залишити напою час для настоювання.

Як краще смакує

Майте на увазі, що чай “Чорний барбарис” може бути корисним і в якості засобу для збудження апетиту. Тож, які саме смаколики до нього обрати: печиво, арахісову пасту чи горішки, - вирішуйте зважено.

Категорія: