Популярна композиційна суміш зеленого і чорного чаю зі шматочками суниці та пелюстками волошки, ароматизована екстрактом шампанського.
Смак і аромат
У готовому напої присутні приємний аромат та легка солодкість. Смакові малюнки чайних інгредієнтів, що тільки-но прокинулися від гарячої води, зустрінуть шанувальників чаювання квітково-фруктовими відтінками.
Корисні властивості
Цілющі природні складові напою сприяють релаксу під час відпочинку, а також можуть додати бадьорості на весь день. Завдяки вмісту квітів волошки, чай “Краплі шампанського” насичений корисними мінеральними сполуками, необхідними для підтримки балансу рідини в організмі. Також у чайному зборі присутні флавоноїди, вітаміни А і С, що підвищують захисні сили організму.
Зранку чай буде мати позитивний вплив на настрій та емоції. Фруктові та квіткові аромати додадуть енергії та покращать настрій.
Заварювання
Посуд для заварювання попередньо прогріваємо гарячою водою. На порцію: використовуємо чайну ложку заварки на 350 мл води і ще одну додаткову – на чайник. Заливаємо кип’яченою гарячою водою температури 95°C, даємо настоятися протягом 2-3 хвилин. Особливі умови: заварювати 2-3 рази.
З чим смакує краще
Завдяки комбінації смаків, напій може бути чудовим доповненням до особливих подій, свят або заходів. Чай “Краплі шампанського” смакуватиме як з вишуканими закусками з морепродуктів, так і з легкими солодкими десертами. Напій також можна сміливо поєднувати з бутербродами з червоною ікрою, суші та/або креветками.