Чорний високогірний цейлонський чай зі шматочками ягід і вишні та бутонами червоної троянди. Має яскравий вишнево-мигдальний аромат.
Смак і аромат
Глибокий смак чорного чаю “Королівська вишня” підкреслює вишнево-квітковий аромат, що прикрашають відтінки сушених плодів і ягід. Завдяки вмісту органічної сировини, зокрема, бутонам червоної троянди, класичний смак, збагачений вишневою нотою та мигдальним акцентом, поступово розкривається, поєднуючись із фруктовою складовою.
Корисний вплив
Чай має тонізуючу та водночас детоксикаційну дію, знижує рівень цукру в крові. Вміст рослинних сполук сприяє еластичності кровоносних судин і нормалізації кровообігу. Напій покращує обмін речовин і може застосовуватися як допоміжний засіб для профілактики захворювань шлунково-кишкового тракту. Також відомий благотворний вплив чаю “Королівська вишня” на нервову систему. Напій сприяє нормалізації тиску та роботи серцево-судинної системи.
Заварювання
Один із способів заварювання чаю “Королівська вишня”: на одну порцію потрібні: чайна ложка заварки на чашку, 350 мл води та ще одна додаткова ложка – на чайник. Заварювати 3-5 хвилин при температурі 85°C.
Інший спосіб – заварювання проливами: на 4-8 г заварки використовуємо 150-300 мл води температури 80°C. Кількість заварювань: 2-3 рази.
Як краще смакує
Чорний ароматизований чай “Королівська вишня” добре смакуватиме з гарбузовими мафінами зі спеціями. Також буде доречним для завершення емоційно насиченого дня.