Чорний ароматизований чай з екстрактом саусепа – плода широколистяного квітучого вічнозеленого дерева. Ще одна його назва – "сметанне яблуко".
Смак і аромат
Чай “Саусеп чорний Пекое” має ніжний аромат і солодкуватий післясмак. Смакові якості саусепа, екзотичного фрукта з цікавими рисами, – це мікс, в якому поєднані солодощі ананаса, соковитість стиглого манго та впізнаваність банана і яблука. Все разом присмачене вершками, тож такий смак обов’язково запам’ятається справжнім чайним гурманам.
М’який аромат напою органічно підкреслює всі тонкощі смаку. Інгредієнти, що входять до складу “Саусеп чорний Пекое”, зокрема, чорний індійський та цейлонський чай, створюють природну основу готового напою і під час заварювання передають йому всі смачні та корисні сполуки.
Корисний вплив
Дія органічних складових чаю сприяє покращенню апетиту, ефективній роботі кишково-шлункового тракту та підтримці загального стану здоров’я в нормі. Вдихання солодкого аромату напою щодня допомагає підтримувати врівноважений емоційний стан у складних .
Заварювання
Контакт заварки з гарячою водою навіть протягом хвилини забезпечує якісний оздоровчий вплив чаю на організм.
Перший спосіб заварювання чорного ароматизованого чаю
на порцію: чайна ложка чаю на 350 мл і ще одна додаткова – на чайник. Час заварювання: 0,5 хвилини при температурі 95°C.
Особливі умови: заварювати 1 раз.
Другий спосіб – первинна заварка. Для приготування потрібна 1 чайна ложка чаю та 300 мл гарячої води. Через 2-3 хвилини напій готовий до вживання.
Третій спосіб – вторинна заварка. Передбачає застосування вже завареного чаю: на одну чайну ложку заварки використовуємо вже не 300, а 200 мл води. Для цього способу заварювання стане у нагоді термос.
Як краще смакує
Роль смачного доповнення до чаювання з успіхом виконають пиріг з вишнями та/або домашній сир.