Чорний чай, ароматизований м’ятою перцевою, лимонною травою, фенхелем і сафлором, які відомі своєю заспокійливою і врівноважуючою дією.
Смак і аромат
Чай “Чорний із м’ятою” спочатку дещо приголомшує яскравим і несподіваним смаком, а потім викликає щире захоплення. Є чим: у неповторному смаку та свіжому ароматі напою ефектно проявляються та вдало поєднуються чайні та м’ятні тони.
Корисний вплив
Чашка чаю "Чорний із м’ятою" може перетворитися на джерело особливих смакових вражень, адже вона підбадьорить вранці, підтримає вдень та гармонізує відпочинок ввечері. Щоб особисто переконатись у дієвих властивостях, вишуканості та водночас витонченості напою, варто його заварити та скуштувати.
Заварювання
Один із способів заварювання чорного ароматизованого чаю на порцію: чайна ложка чаю на 350 мл і ще одна - на чайник.
Час заварювання: 2-3 хвилини під кришкою при температурі 95°C.
Особливі умови: заварювати 2-3 рази.
Як краще смакує
Чай "Чорний із м’ятою" гарно доповнить стейк лосося, приготований на грилі.