Напій із пікантними рисами, в основі якого – класичний зелений чай, огорнутий особливим ароматом із м’ятними нотами.
«Тоу», «тсе», «чун»
Не дивно, що назва «чай», – відомого, улюбленого і популярного в світі напою, – прийшла до нас із китайської мови. У давні часи чай називали «тей», а у творах китайських філософів зустрічаються також назви «чун», «тоу», «тсе» і «мінг». Проте, найчастіше використовувалось слово «ча», яке перекладається як «молодий листок».
Органічне поєднання
У світі чаю існує смак, який органічно поєднує східну китайську чайну традицію і західну культуру, і це – смак чаю «Дикий Захід». Зелений ароматизований чай на основі "пороху" чудово поєднуються з мелісою, перцевою м’ятою та спеціями, які додають напою шарму і витонченості. В готовому вигляді чай «Дикий Захід» насичений духмяним м’ятним ароматом.
Особливості вживання чаю
Чайний збір «Дикий Захід» можна заварювати більш або менш міцним, залежно від вподобань. Якщо йдеться про ранковий час вживання, то чай допоможе сконцентрувати енергію на виконанні роботи поставлених завдань. Ввечері напій допоможе розслабитися та зігрітися. Щоб зрозуміти, коли найкраще споживати чай «Дикий Захід» варто спробувати його.
Заварювання
Один із способів заварювання зеленого ароматизованого чаю на порцію: чайна ложка заварки на 350 мл і ще одна додаткова – на чайник.
Час заварювання: 2-3 хвилини при температурі 95°C.
Особливі умови: заварювати 2-3 рази, закривши кришкою.
До чаю
Насолоджуватись золотистим смачним напоєм «Дикий Захід» радимо разом із смачним пирогом «Золота рибка» з лососем, креветками, м’яким сиром і брокколі на листовому тісті.