Бінг-ча - пуер в формі круглого плоского диска-коржики розміром від 100 г до декількох кіллограмов. Найбільш поширений вага - 1 дзин (близько 500 г). Можуть бути подарункові варіанти у формі старовинної монети або диска з тисненням, але в будь-якому випадку форма диска зберігається.
Пуер - пост-ферментований чай, який пройшов глибоку (традиційну або прискорену ферментацію), що припускає трансформацію його в продукт відмінний від звичайного чорного чаю по його хімічному складу і корисним властивостям. Це чорний чай з китайської видової чайної класифікації. В українській класифікації його відносять до групи чорних спеціальних чаїв.
Пуер - єдиний чай, який стає краще з часом зберігання. Колекція витриманих пуерів часто дорожче колекції витриманих вин.
Заварювання:
Як і будь-який чай - пуер вимагає витримки стандартних дозувань, і дотримання декількох правил заварювання. В середньому закладають 6 г на 150 мл гарячої води.
Промивання проводиться дуже швидко, киплячою водою, таким чином, досягається видалення пилу і дезінфекція. За часом настоювання можливі варіанти, коли цей чай заварюється по 2-3 хвилини - 2-3 рази.