Везувій

Чорний ароматизований чай з вмістом шматочків кориці, смаженого яблука, коріандру, цедри апельсина, гвоздики, кардамону, зеленого і рожевого перцю. Має значний тонізуючий і зігріваючий ефект.

Смак і аромат

Заварений настій чаю “Везувій” у готовому вигляді має глибокий помаранчевий колір. Ноти спецій пом’якшують особливий смак чаю, а виважені яблучні акценти залишають приємний післясмак літа. Зігріваючий купаж є підтвердженням відомого народного спостереження, що “яблука люблять спеції”, адже кориця, гвоздика та перець зустрілися з ним цього разу не випадково. 

Корисний вплив

Вживання чаю допомагає отримати добову норму вітаміну Р, вивести з організму токсини та сприяє нормальному функціонуванню печінки. Наявність корисних речовин покращує роботу травної системи, підвищує концентрацію та активність роботи мозку, а також працездатність.

Заварювання

Один із способів заварювання чаю “Везувій” для порції: чайна ложка чаю на чашку 350 мл та ще одна додаткова – на чайник. Час заварювання: 2-3 хвилини за температури 95°C. Особливі умови: заварювати один раз.

Як краще смакує

Коли потрібно досягти стабільності емоційного стану, вітамінний чай із спеціями стає корисним і зігріваючим порятунком із цілющими властивостями.

Категорія: