Чорний чай із шматочками ананаса та папайї, пелюстками соняшника та волошки.
Смак і аромат
Насичений смак настою, що містить традиційний чорний чай та рослинні, фруктові та інші природні компоненти, увібрав солодкувато-медові відтінки і трав’яні ноти. Всю наявну композицію доповнює ніжний квітковий післясмак. Заварений чай “Кабальєро” має яскравий аромат стиглої папайї з рослинними акцентами та нотами ананасу.
Смакова насолода від чаювання органічно поєднується з візуальною: заварений чай “Кабальєро” має бурштиновий колір, який з часом стає більш глибоким, майже шоколадним.
Корисний вплив
Напій може бути щоденною частиною раціону харчування. Вплив такого чаю на здоров’я буде корисним, адже він сприяє зміцненню захисних функцій організму, налагодженню травлення та нормалізації роботи нервової системи. Крім того, чай покращує настрій і м’яко бадьорить.
Заварювання
Один із способів заварювання чорного ароматизованого чаю для однієї порції: дві чайні ложки чаю (7-10 г) на середній чайник (вода 500 мл). Час заварювання: 3-5 хвилин при температурі 85°C. Особливі умови: заварювати 1 раз.
Як краще смакує
Чорний ароматизований чай “Кабальєро” здатний урізноманітнити улюблені смаки. Його варто спробувати навіть як альтернативу класичним сортам, якщо хочеться “чогось новенького”.