Чорний цейлонський чай з пелюстками жасмину, рожевим перцем і шматочками полуниці. Смачний і корисний, він буде довподоби всім, хто бажає позбавитися денної втоми чи просто підняти настрій.
Ягоди рожевого перцю зовні нагадують журавлину, збирають їх з дерев шинус, що зустрічаються у Бразилії, США, Австралії та Аргентині. У свіжому вигляді ягоди мають дещо солодкуватий присмак, позбавлений сильної гостроти.
Смак і аромат
Завареному напою рожевий перець віддає трохи пряний солодкуватий аромат і м’який смак з фруктово-деревними нотами. Готовий чай має яскравий золотаво-пшеничний колір, смак відрізняється насиченістю та глибиною, в ньому можна відчути відтінки квітів і сухофруктів.
Корисний вплив
Чорний чай “7-й елемент”, що має помірно міцний смак і приємну терпкість, делікатно тонізує та освіжає. Оскільки напій містить багато вітаміну С, що чинить антивірусну та бактерицидну дію, його вживання сприяє зміцненню здоров’я.
Заварювання
Один із способів заварювання чорного ароматизованого чаю: на порцію – чайна ложка чаю на 350 мл води та ще одна додаткова – на чайник. Час заварювання: 2-3 хвилини при температурі 95°C. Особливі умови: заварювати 2-3 рази.
Як краще смакує
Чайний мікс “7-й елемент” має самодостатній смак та аромат. Проте, за бажанням, ви можете поєднувати його з традиційним чорним чаєм.