Зелений чай з ягодами журавлини, полуниці, ожини, пелюстками троянди та екстрактом ягід асаї. До речі, ожину колись називали їжак-ягодою, – через те, що стебла рослини мають велику кількість голок.
«Асаї беррі» – особливий чай, який користується популярністю в різних країнах світу, адже поєднання чайного купажу з ароматною ягідною складовою довподоби багатьом шанувальникам смачного напою.
Смак і аромат
Екстракт ягід асаї забезпечує свіжозавареному чаю «Асаї беррі» унікальний набір смакових відтінків, серед яких – горіховий, малиновий і навіть шоколадний. Незважаючи на різноманітність, чайна композиція відрізняється ніжним вишуканим ароматом з ягідно-квітковими нотами та привабливим кольором.
Оздоровча дія
Поєднання зеленого чаю з ягодами журавлини, полуниці та ожини не лише зумовлює оригінальні смакові риси чаю, а й сприяє зміцненню здоров’я. Сполуки, що містить екстракт бразильських плодів асаї, знижують рівень холестерину в крові, позитивно впливають на стан і роботу серцево-судинної системи, а також здатні підтримувати енергійність протягом дня.
Заварювання
Для заварювання чаю «Асаї беррі» потрібна одна чайна ложка заварки на чашку 350 мл і ще одна – на чайник. Вода має бути температури 90-95°С. Залежно від бажаної міцності та враховуючи, що цей чай містить ягоди, час заварювання можна подовжити до 5-7 хвилин.
З чим смакує
Чай «Асаї беррі» вдало смакуватиме разом із рибним пирогом на основі дріжджового тіста.