Білий елітний китайський чай із підвищеним вмістом чайної бруньки. Відомий китайський чай з провінції Фудзень "Білі сльози Дракона Extra White" поєднав у собі свіжий аромат високоякісного чаю та м'який, насичений смак.
Природні особливості
Листя чаю високої якості, скручені вручну у “сльози”, ще називають перлинами: після контакту з водою вони розкриваються та перетворюються на довгі світло-смарагдові стрічки. Запашний напій надихає на медитативне чаювання та/або спокійний відпочинок.
Смак і аромат
Ніжний і тонкий смак, що має продовження, – ще одна особливість елітного чаю “Білі сльози Дракона Extra White”: довгий багатий післясмак поширюється не лише на рецептори, а й на розумову діяльність. Жителі Китаю радять пити цей чай перед медитацією, тобто починати подорож у глибини власної свідомості саме з чайної церемонії.
Оздоровчі властивості
Регулярне вживання білого чаю протягом певного часу допомагає підтримати здоров’я у разі наявності безсоння та тривожних станів, надлишкової ваги, схильності до частих гострих респіраторних вірусних захворювань.
Заварювання
Один із способів заварювання зеленого елітного чаю з розрахунку на порцію: чайна ложка чаю на чашку 350 мл і ще одна додаткова – на чайник. Температура заварювання: 85°C.
Ви можете спробувати різні варіанти: зробити настій злегка завареним, витримуючи листя у воді не більше 2 хвилин, або 3-5 хвилин.
“Білі сльози дракона” осядуть на дно чашки, а потім почнуть розкриватися на очах. Після першого заварювання варто зробити ще декілька, – загалом, можливо, 3-5. Чай продовжуватиме дарувати аромат і насолоду після кожного проливу.