Білий пресований "Міні-бінг",6 г

Міні-бінг є невеликим традиційним китайським млинцем із спресованого білого чаю елітних сортів. Завдяки такій формі чай здатний досить довго зберігати характерний для свіжозібраного продукту аромат і смак.

Майже весь білий чай виробляється у провінції Фуцзянь у міському повіті Фудін, який славиться ще й горою Таймушань.

За твердженням самих китайців, саме на цій горі і сталося зародження білого чаю. В одній із легенд розповідається, що в далекі часи населення цієї місцевості постраждало від якоїсь смертельної хвороби. Тоді боги з'явилися до жінки на ім'я Тайму і направили її на гору Таймушань за листям із чайного дерева. Їх треба було зібрати, висушити та приготувати з них чай для всіх хворих. Після того, як Тайму напоїла людей напоєм, вони повністю вилікувалися.

Склад

Міні-бінг – чай, у складі якого є виключно молоде, ніжне, ароматне чайне листя.

Колір, аромат, смак

Напій прозорий, має зеленувато-жовтий колір. Аромат чаю ніжний, квітковий. Смак м'який, вишуканий із трав'яними нотками.

Корисні властивості

Згідно з результатами величезної кількості проведених досліджень, білий чай вважається найкориснішим із усіх існуючих. Він має протиракову та антиоксидантну властивості. Також він забезпечує такі ефекти, як:

  • протизапальний;
  • спазмолітичний;
  • жарознижувальний;
  • знеболюючий;
  • гіпотензивний;
  • знижує в крові рівень цукру та холестерину;
  • зміцнює кісткові тканини;
  • нормалізує процеси травлення;
  • забезпечує виведення з організму шкідливих речовин;
  • позитивно впливає на шкірні покрови;
  • покращує кровообіг.

Спосіб заварювання

Заварювати "Міні-бінг" слід у воді, температура якої не перевищує 90 градусів. Однієї порції 6 г достатньо для того, щоб приготувати 350 мілілітрів ароматного та смачного напою. Час заварювання – 3-5 хвилин. Кількість заварювань – 3-5.

Подаруйте собі дивовижний ніжний напій та отримайте насолоду від його надзвичайного смаку!

Категорія: