Чорний чай із листям буху, ромашкою, цедрою лимона та цукатами з ананасу. Листя буху відоме своєю потужної антиоксидантною, протизапальною та тонізуючою дією, що є актуальним у всі часи.
Історія походження
Рослина буху має Південно-Африканське походження, росте в гірських районах та захищена на державному рівні, тобто, її не можна збирати та продавати без дозволу. Представники етнічної громади хой вперше представили буху колоністам з Голандії, які прибули на мис Доброї Надії в 1652 році. А вже у 1821 році в Лондоні рослину зареєстрували як лікарську.
Смак і аромат
Буху-чай (чистий тонус) має м’який свіжий смак із легкими трав’янистими нотами та яскравий лимонний аромат. Якщо поступово збільшувати та/або зменшувати густоту настою, можна повною мірою відчути особливості та глибину його смаку.
Корисний вплив
Натуральний рослинний Буху-чай (чистий тонус) має оздоровчі властивості. Це зумовило його використання у різних формах для профілактики захворювань. Органічний Буху-чай не містить кофеїну, має достатньо антиоксидантів та гармонізуюче впливає на травлення. Якщо вживати Буху-чай у якості напою із сечогінними властивостями, варто збільшувати споживання продуктів з високим вмістом калію, зокрема, бананів, свіжих овочів тощо.
Заварювання
Заливаємо заварку окропом і даємо час настоятися. Час заварювання: 5-10 хвилини за температури 95°C.
Як краще смакує
Не варто вживати більше трьох чашок напою на день. До завареного Буху-чаю можна додавати мед за бажанням.