Чорний чай, ароматизований шматочками ананаса, полуничними пластівцями та пелюстками чорнобривців.
Смак і аромат
Аромат чаю “Чорний принц” посилюють пелюстки чорнобривців, які надають настою особливих рис. Шматочки ананаса та полуничні пластівці додають солодкого присмаку, а їх ароматні складові вдало підкреслюють тонку вишукану кислинку смаку. Розкриваючись під час заварювання, насичений аромат напою наповнює собою простір у чашці та навколо. Освіжаючу дію чаю продовжує довгий післясмак, в якому проявляються ніжні, але відчутні фруктові акценти.
Корисний вплив
Готовий напій добре бадьорить, а також володіє оздоровчими властивостями. Вміст вітамінів робить чай затребуваним у разі ослабленого імунітету, адже він активізує захисні функції організму та допомагає боротися з вірусами.
Заварювання
Один із способів заварювання чорного ароматизованого чаю на порцію: чайна ложка чаю на 350 мл і ще одна - на чайник.
Час заварювання: 2-3 хвилини під кришкою при температурі 95°C.
Особливі умови: заварювати 2-3 рази.
Як краще смакує
Чай “Чорний принц” вдало поєднується зі свіжими фруктами, особливо цитрусовими, а також з різними десертами, на кшталт “Тірамісу”.