Зелений ароматизований чай з натуральними інгредієнтами: листям м’яти перцевої та стевії.
Смак і аромат
Чай має свіжий м’ятний аромат та медовий смак. До арома-освіжаючого смаку органічно приєднується солодкуватий присмак, – так проявляються в напої листя стевії. Вони ж, зокрема, є й природним замінником цукру.
Корисні властивості
Оздоровчий вплив компонентів чайного міксу базується на їхніх властивостях. Уваги шанувальників чаю заслуговують такі корисні особливості напою: заспокійлива дія від стевії, сприяння травленню від зеленого чаю, нормалізація психологічного стану після стресів, завдяки м’яті тощо.
“М’ятний” чай має вітамінний потенціал, – наявні, зокрема, вітаміни С і В, дубильні речовини, мінерали, органічні кислоти. В період загострення ситуації з застудними захворюваннями вживання чаю приносить полегшення при головному болю. А в цілому це смачний ароматний напій, що смакує як гарячим, так і холодним, і подобається і дорослим і дітям.
Заварювання
Для однієї порції: чайна ложка чаю на 350 мл і ще одна – на чайник. Час заварювання 2-3 хвилини. Вода має бути кип’яченою, температура 95°C. Смакові властивості будуть більш виражені, а корисні – збережені. Заварювати можна 2-3 рази.
Як смакує краще
Влітку особливого смаку чаю “М’ятний” надасть додавання льоду. Зелений ароматизований чай з натуральними інгредієнтами: листям м’яти перцевої та стевії.
Смак і аромат
Чай має свіжий м’ятний аромат та медовий смак. До арома-освіжаючого смаку органічно приєднується солодкуватий присмак, – так проявляються в напої листя стевії. Вони ж, зокрема, є й природним замінником цукру.
Корисні властивості
Оздоровчий вплив компонентів чайного міксу базується на їхніх властивостях. Уваги шанувальників чаю заслуговують такі корисні особливості напою: заспокійлива дія від стевії, сприяння травленню від зеленого чаю, нормалізація психологічного стану після стресів, завдяки м’яті тощо.
“М’ятний” чай має вітамінний потенціал, – наявні, зокрема, вітаміни С і В, дубильні речовини, мінерали, органічні кислоти. В період загострення ситуації з застудними захворюваннями вживання чаю приносить полегшення при головному болю. А в цілому це смачний ароматний напій, що смакує як гарячим, так і холодним, і подобається і дорослим і дітям.
Заварювання
Для однієї порції: чайна ложка чаю на 350 мл і ще одна – на чайник. Час заварювання 2-3 хвилини. Вода має бути кип’яченою, температура 95°C. Смакові властивості будуть більш виражені, а корисні – збережені. Заварювати можна 2-3 рази.
Як смакує краще
Влітку особливого смаку чаю “М’ятний” надасть додавання льоду.