Чорний чай з ягодами журавлини і пелюстками троянди.
Смак і аромат
Класичний багатогранний терпко-солодкий смак і яскравий журавлинний аромат з малиновими нотками, - саме за такими особливостями можна впізнати цей чай серед інших. Після заварювання у смакових відтінках напою проявляється витончена ягідна кислинка.
Корисний вплив
Сам по собі чай “Чорний з журавлиною” можна вживати будь-коли: під час сніданку, обіду та вечері. Проте, як тільки відчувається потреба в додатковій “порції” енергії, навіть, якщо це трапляється щодня, чай “Чорний з журавлиною” - ефективна знахідка. Завдяки наявності вітамінів, мінеральних речовин та органічних кислот його можна заварювати як тонізуючий напій. Крім того, чай “Чорний з журавлиною” добре діятиме як допоміжний та/або профілактичний засіб при застуді.
Заварювання
Для однієї порції: 10-12 г чайного міксу всипаємо в чистий чайник для заварювання та заливаємо воду (500 мл), що має температуру 95°C, чекаємо 2-3 хвилини. Готовий напій смакує як у гарячому вигляді, так і в холодному. Особливі умови: заварювати 2-3 рази.
Як краще смакує
Чай “Чорний з журавлиною” під час чаювання чудово поєднується з легкими десертами, сухофруктами, горіхами та сирами.