Дарджилінг Бадамтам, FTGFOP1

Чорний індійський плантаційний чай високого ґатунку, що виробляється із чайного листя першого збору.

Походження

Чай "Дарджилінг Бадамтам, FTGFOP1" народжується на північному сході Індії, у штаті Західний Бенгал, округ Дарджилінг. Чайні поля, де вирощують і збирають сировину для майбутніх запашних напоїв, знаходяться на висоті до 2000 м над рівнем моря. Завдяки особливостям клімату, який поєднує прохолоду повітря та вологість грунту, а також високогірному розташуванню плантацій, чорний чай, що з'являється на світ у цій місцині, характеризується високою якістю.

Смак і аромат

"Дарджилінг Бадамтам, FTGFOP1" іноді називають “чайним шампанським”, адже напій має міцний і водночас м'який смак з фруктовими нотками. У довгому приємному післясмаку можна відчути відтінок сушеної груші.

Оздоровчі властивості

Чай зігріває, покращує настрій і водночас бадьорить, м'яко тонізуючи та даруючи ясність думкам. Чорний чай "Дарджилінг Бадамтам, FTGFOP1" містить достатню кількість антиоксидантів, тож його помірне вживання допомагає підтримувати в нормі загальний стан організму та, зокрема, позитивно впливає на роботу серцево-судинної системи.

Заварювання

Для отримання концентрату сонця, тепла та свіжості в одній чашці заварку варто використовувати лише один раз. Щоб смак чорного чаю "Дарджилінг Бадамтам, FTGFOP1" розкрився найкращим чином, для заварювання варто використати 1 чайну ложку заварки і воду з температурою 90-95°C. Напій алишаємо настоюватися 3 хвилини. Приємного чаювання!

До чаю

На чому зупинити свій вибір “до чаю”? Це може бути як тістечко, так і корисні хлібці, – питання індивідуальне. У будь-якому разі чай “Дарджилінг Бадамтам” делікатно підкреслить смак страви, не втрачаючи свого особливого характеру.

Категорія: