Зелений ароматизований чай на основі «пороху» з пелюстками квітів граната і троянди, журавлиною і шипшиною.
Смак і аромат
Натуральні добавки забезпечують чаю «Гранатовий нектар» гармонійні смакові якості та унікальний аромат. Пелюстки квітів гранату і троянди дарують завареному напою ніжний і легкий гранатовий присмак, водночас огортаючи композицію квітковим шлейфом. Журавлина і шипшина надають чаю глибокого бурштинового відтінку та насичують його корисними сполуками: вітаміном С, флавоноїдами, органічними кислотами.
Заварювання
Чай «Гранатовий нектар» найкраще заварювати в порцеляновому чайничку. Дуже не рекомендується використовувати будь-який металевий посуд (з алюмінію, нержавіючої сталі, міді). Пити чай найкраще з фарфорових або скляних чашок. Звичайні склянки теж придатні для якісного заварювання напою, але головне, щоб вам було зручно ними користуватись.
Прогріваємо чайник окропом, після чого «першу воду» виливаємо. Кладемо заварку з розрахунку 1 чайна ложка на чашку готового чаю (350 мл) і ще додатково – 1 ложка на чайник. Заливаємо водою 90-95°С і даємо настоятися впродовж 2-3 хвилин. Радимо пити «Гранатовий нектар» не поспіхом, – щоб відчути весь можливий спектр відтінків смаку і аромату. Особливі умови: заварювати 2-3 рази. Чай подобається дітям.
До чаю
Якщо ви звикли насолоджуватись напоєм «у компанії» з кондитерськими виробами, чай «Гранатовий нектар» підкреслить смак шоколадного печива та/або ягідних мафінів.