Фруктова суміш із шматочків яблука, ананасу, бананів, папайї та гібіскусу з ягодами смородини, обліпихи, калини, малини та полуниці.
Природні властивості
Натуральний фруктово-вітамінний чай “Калинка-малинка” зміксований вручну, тож додавання його до звичних зеленого та/або чорного чаю збагачує майбутні напої і робить їх особливішими та кориснішими.
Смак і аромат
Основу для вражень від споживання чаю “Калинка-малинка” створюють, у першу чергу, ягоди калини та обліпихи. Ніжний малиново-полуничний аромат напою підкреслює солодкі акценти смаку. У той же час ягідно-фруктове наповнення природно доповнює тонка м’яка кислинка, відчутна протягом певного часу. Настрій напою продовжує післясмак, в якому тонко розкриваються легкі ноти полуниці.
Вплив на здоров’я
Корисні властивості чаю полягають у його здатності зміцнювати захисні функцій організму, покращувати травлення та роботу нервової системи. Крім того, фруктово-вітамінний чай “Калинка-малинка” відновлює дефіцит вітамінів та сприяє нормалізації обміну речовин.
Заварювання
Один із способів заварювання фруктової суміші: чайна ложка чаю на 350 мл і ще одна додаткова – на чайник. Час заварювання: 5-6 хвилин при температурі 95°C. Особливі умови: заварювати 2-3 рази.
Як смакує краще
Як тільки ви вирішили, що настав час насолоджуватися чаєм , одразу ж робіть паузу в роботі та влаштовуйте собі смачний відпочинок.