Пуер є одним з найвідоміших китайських чаїв. До того ж він невибагливий у приготуванні і серед усіх різновидів продукту найнеоднозначніший і навіть загадковий. Протягом тисячоліть він продовжує тішити нас своїм неповторним смаком.
Згідно з однією з легенд, чай пуер, якщо його правильно вживати, може зробити людину безсмертною. У одній з давніх оповідей розповідається, що колись послідовники вчення Дао навіть розробили унікальну оздоровчу систему, в основі якої був цей напій. Ця система дозволяла значно продовжити життя. Правда це чи міф, залишається лише гадати. Але те, що чай має цілющі властивості – незаперечний факт.
Склад Камені Пуеру «Жожоба»
При виробництві продукту використовується високоякісне листя і бруньки чайних дерев з додаванням екстракту жожоба.
Колір, аромат, смак
Напій в'язкий, щільний, має темно-коньячний колір. Чай має насичений м'який смак із землянистими та фруктовими нотками.
Корисні властивості
Крім дивовижного зігрівального ефекту, чай має унікальні тонізуючі властивості. Є чудовим гіпотензивним, імуностимулюючим засобом, сприяє покращенню роботи шлунка, добре розщеплює жири, нормалізує обмін речовин в організмі.
Спосіб заварювання
Традиційний метод. Сировина у кількості 6 г заливається 250-300 мл гарячої води (90-95 градусів) на 2-3 хв. Заварювати можна 2-3 рази.
Другий спосіб – заварювання у проливному чайнику. Першу заварку слід потримати довше. Витримує сировину до 15 проливів.
Є ще один варіант приготування – варіння. У цьому випадку добре спресована сировина ідеально розм'якшується та віддає всю смакову гаму. Варити можна як у воді, так і на молоці.
Отримайте заряд бадьорості на весь день – подаруйте собі радість з дивовижним, смачним та корисним напоєм!