Кенія Ітумбе ОР1

Чорний плантаційний чай з району Ітумбе, гірський регіон Керічо, Кенія. Має глибокий смак з легкою гірчинкою та відрізняється яскравим ароматом з відтінками меду та цукатів. 

Походження

Місцеві гори та грунт створюють ідеальні умови для вирощування чаю. Чайні листочки для майбутнього “Кенія Ітумбе” відбираються виключно вручну: така ретельність – один із чинників, що забезпечує високу якість і популярність продукту у всьому світі.

Смак і аромат

Насичений смак можна відчути вже з першого ковтка готового напою. Легка гірчинка додає йому піканості, а ніжний аромат з трав’яними нотками наче пропонує зупинити біг часу на кілька хвилин. Чай добре бадьорить за рахунок своєї міцності, отже, ідеальний час для його вживання – ранковий та обідній. Аромат: теплий, приємний, ніжний, із відтінками цукатів.

Оздоровча дія

Чаювання з “Кенія Ітумбе” – це можливість розслабитись, відпочити та зарядитись енергійністю для подальших справ. Напій чудово зігріває, "вирівнює" емоційний фон і покращує настрій, тож чудово підійде і для важливих зустрічей і для посиденьок після напруженого дня.

Заварювання

Прогріваємо чайник, заливши в нього окріп, після чого воду зливаємо. Додаємо повну чайну ложку заварки і заливаємо водою об'ємом 350 мл з температурою 90°С. Після настоювання протягом 2 хвилин отримуємо смачний запашний напій. Проте, якщо настоювати напій більше 3 хвилин, його міцність зростатиме.

З чим смакує

Якнайкраще до дружнього чаювання пасуватимуть курячі рулетики з грибами та сиром, запечені у духовці.

Категорія: