Композиційна суміш зеленого і чорного чаю "Копакабана" із шматочками банана і суниці, пелюстками соняшника та гранату, ароматизована натуральними екстрактами екзотичних фруктів.
Смак і аромат
Оригінальний мікс зеленого чаю та чорного чаю. Для отримання такого вишуканого фруктово-ягідного смаку з тропічним ароматом у купаж додали шматочки банану та суниці, пелюстки соняшника та граната і доповнили суміш натуральними екстрактами екзотичних фруктів.
Вплив на здоров’я
Протизапальні властивості таніну сприяють підтриманню здоров'я в нормі, інша складова чаю – амінокислота L–теанін, “відповідальна” за відчуття спокою, – допомагає організму знизити негативний вплив стресу. Загалом регулярне споживання напою сприяє відновлення енергійності та внутрішньої рівноваги. Солодкі шматочки банану та суниці містять вітамін С, який є природним імуномодулятором, насичені вони й мікро- та макро-елементами, що покращують травлення. Тонізуючий та вітамінізуючий ефект від вживання чаю “Копакабана” утворюється також завдяки додаванню квітів гранату, – звичай, запозичений з Туреччини.
Заварювання
Один із способів заварювання композиційного чаю: для приготування використовуємо сухий прогрітий посуд, чайну ложку заварки на 350 мл і ще одну додаткову – на чайник. Чайну суміші заливаємо гарячою водою при 95°С, даємо настоятися 2-3 хвилини. Особливі умови: заварювати 2-3 рази.
Смакує до чаю
Для складання гідної “кампанії” чаю “Копакабана” зверніть увагу на сири “Чеддер” і “Гауда”.