Крем карамель (чорний чай)

Вершково-карамельний аромат з відтінком макадамського горіха і легким ванільним шлейфом, – саме так починається історія знайомства з чорним ароматизованим чаєм “Крем карамель”. 

Смак і аромат

Джерело аромату – шматочки карамелі, що входять до складу суміші. Карамель в обіймах чорного чаю – солодка насолода для гурманів. Оскільки власний аромат завареного чаю має свій неповторний характер, його поєднання з карамельно-цукровими нотами смаку під час заварювання схоже на поєднання сонячного світла й веселки.

Корисний вплив

Насолодження чаюванням має й оздоровчу дію. Завдяки корисним речовинам природного походження, що містить “Крем карамель (чорний чай)”, організму простіше виходити із стресового стану, долати нервове збудження та занепокоєння. Вже через кілька хвилин після вживання чаю спостерігається розслаблення м’язів та встановлюється стабільне дихання. Загалом чай здатний полегшити загальний стан після отруєння та вживання алкоголю.

Заварювання

Один із способів заварювання чорного ароматизованого чаю на порцію: чайна ложка чаю на 350 мл і ще одна – на чайник. Час заварювання: 2-3 хвилини при температурі 95°C. Особливі умови: заварювати один раз.

Інший спосіб. На одну порцію: 1 чайна ложка заварки на кількість води 500-550 мл. Ця пропорція буде доречною для 1-2 заварювань. Воду бажано використовувати температури 80-85°C, – такі умови сприятимуть розкриттю найцікавіших властивостей смаку напою “Крем карамель (чорний чай)”.

Як краще смакує

Чай у готовому вигляді не потребує додавання цукру або інших підсолоджувачів. До напою добре пасуватиме десерт шарлотка, в якому яблука для начинки можна замінити персиками.

Категорія: