Суміш чорного і зеленого чаю зі шматочками полуниці, пелюстками троянди і листям ожини. Має збалансований класичний смак, завдяки чому користується заслуженою популярністю у чаєманів.
Смак і аромат
“Лісові ягоди” – напій із класичним смаком, помірною терпкістю і збалансованим ароматичним букетом. Завдяки вмісту ягід і ферментованого листя ожини, чай має насичений ягідний смак із помірними квітковими акцентами. Після розкриття смакових властивостей на зміну м'якому аромату з нотами сухофруктів і меду приходять трав’яні відтінки.
Корисні властивості
У чайному міксі “Лісові ягоди” органічно поєднуються насолода та корисні особливості. Завдяки вмісту вітамінів РР, А, В1, В2, В3, В9, С, Н, а також поліфенолів і катехінів, напій є природним антиоксидантом, який допомагає підтримувати в нормі роботу внутрішніх органів, а також стан шкіри.
Певна кількість мінералів, які є важливими для здоров'я, теж входять до складу чаю. Листя ожини, як і решта інгредієнтів, також забезпечують оздоровчу дію напою. Корисні властивості чаю “Лісові ягоди” стають у нагоді за таких станів, як застуда, підвищена температура, кишкові розлади, захворювання ротової порожнини тощо.
Заварювання
Один із способів заварювання композиційного чаю для порції: чайна ложка заварки на 350 мл і ще одна додаткова – на чайник. Час заварювання: 2-3 хвилини при температурі 95°C. Особливі умови: заварювати один раз. Цукор і молоко – за смаком.
Смакує до чаю
Домашні десерти, випічка та/або молочний шоколад з горіхами складуть чаю “Лісові ягоди” гарну компанію.