Чорний ароматизований чай “Малиновий” містить рослинні та квіткові складові, які гармонійно поєднуються під час заварювання, насичуючи запашний напій природними відтінками смаку.
Смак і аромат
Після заварювання мікс чорного чаю, малини, кизилу, шипшини та гранатових та трояндових пелюсток перетворюється на цілющий настій, що має зігріваючий ефект. Глибокий фруктовий смак ароматного чаю доповнюють соковиті акценти ягід малини та легка терпкість пелюсток гранату.
Корисний вплив
Компоненти органічного походження, підібрані певним чином, збагачують організм вітаміном С, сприяють профілактиці сезонних респіраторних захворювань, допомагають нормалізувати обмін речовин тощо. Настій із солодкувато-терпким смаком ефективно вгамує спрагу та водночас позбавить відчуття легкого голоду, що є важливим для всіх, хто дотримується дієти.
Заварювання
Один із способів заварювання чорного ароматизованого чаю на порцію: чайна ложка заварки на 350 мл і ще одна додаткова – на чайник.
Час заварювання: 2-3 хвилини при температурі 95°C.
Особливі умови: заварювати один раз.
Як краще смакує
Коли є бажання загорнутись у плед, куштуючи гарячий запашний напій, та водночас з кимось душевно порозмовляти, “Малиновий (чорний чай)” стане у нагоді. Такі смаколики як сир дорблю або суничний чізкейк, зроблять чаювання більш вишуканим.