Китайський середньолистовий зелений чай доповнений листям м’яти, смородини, лимонником, плодами горобини, апельсиновою цедрою та ароматизований лаймом.
Смак і аромат
Композиційний пазл із різних компонентів склався так, що чай отримав смак знаменитого коктейлю. Духмяний та водночас освіжаючий, напій допомагає у холодну пору року поринути у літо, а в спекотні дні чудово бадьорить.
Корисні властивості
Готовий напій “Мохіто” має оригінальний смак і містить велику кількість корисних сполук: флавоноїдів, танінів та органічних кислот. Завдяки такому вмісту, заварений чай заряджає бадьорістю та дарує оптимістичний настрій на весь день.
Речовини, які містяться у зборі, допомагають подолати стрес, відновити сили та емоційну рівновагу, а також підтримати добре самопочуття. М’ята, лайм і лемонграсс “відповідають” за освіжаючий смак. Готовий напій має також і протизастудний ефект.
Заварювання
Для отримання запашного та корисного напою достатньо 3 г суміші залити гарячою водою (300 мл), температура якої має бути не більше 80°С. Настоювати 3 хвилини. Вживати напій можна як гарячим, так і холодним. Для підсолодження можна обрати цукор та/або мед, причому останній варто додавати тоді, коли чай має температуру не більше 40°С, – так краще зберігаються корисні властивості солодкого продукту.
З чим смакує
Домашні сирники з родзинками пасуватимуть до чаю “Мохіто” найкращим чином.