Чорний чай зі шматочками персика, папайї, пелюстками апельсина та календули.
Смак і аромат
Оригінальний персиковий смак та яскравий вершково-персиковий аромат чаю “Персик з вершками” є природним джерелом насолодження нюансами. Чорний ароматизований чай відрізняється теплими оксамитовими відтінками та фруктово-цитрусовими нотами. Через три хвилини настоювання чай набуває терпкості, яка поєднується з солодкістю персика та легким вершковим ароматом.
Корисний вплив
Пектин, органічні кислоти та інші речовини, які містяться у складі чаю “Персик з вершками”, сприяють усуненню розладів у діяльності травної системи. Набір корисних компонентів напою стане у нагоді у випадках, коли засвоєння продуктів харчування є проблемним через хвилювання та стрес.
Заварювання
Один із способів заварювання чорного ароматизованого чаю на порцію: чайна ложка заварки на чашку 350 мл та ще одна додаткова – на чайник. Час заварювання: 2-3 хвилини при температурі 95°C.
Особливі умови: заварювати один раз.
Як краще смакує
Додавши шоколадний десерт до чаю “Персик з вершками”, можна розкрити для себе нові смакові відчуття під час чаювання. Природний вершково-персиковий смак, поєднаний із шоколадною спокусою, зробить насолодження чаєм незабутнім.