Інша назва - Косички Шен Пуер
Шен Пуер високого классу, що виготовляють із листя старих чайних дерев в Цихуанбанна, провінція Юннань. Природна ферментація в унікальних умовах родового регіону зробила цей унікальний пуер королем серед шен пуерів. Технологія виробництва цього чаю налічує близько 2000 років: ручний збір та плетіння, обсмаження на дровах сформували його букет.
Він має терпкий смак із солодким присмаком. В ароматі цього чаю відчутні нотки прянощів, тютюну та легкий шлейф землянистого родового тону, що доповнено димним відтінком.
Легкий та духмяний аромат меду та квітів, які проявляються згодом мають врівноважувально-заспокійливу дію. За канонами китайської медицини кожен ковток цього напою дає енергетичний обмінний ефект Ча-Цзи.