Пуер "Пурпурова брунька старого дерева" (Цзи Я Бао)

Піднебесна завжди була загадкової, і кожен із більше 3000 видів чаїв має свою неповторну історію, смак та аромат.

Мінімальна ферментація, дикоросла сировина для виробництва та особливі кліматичні умови – це завжди запорука грайливості смаку та багатства букету. І цей чудовий пуер, зо можна віднести і до білого чаю і до шен пуеру однаковою мірою, не є виключенням.

Цзи Я Бао - рідкісний пуер, що унікальний не тільки, і не стільки своїм видом, як смаком без терпкості і з кислинкою, так і свіжими нотками орхідеї, ялівцю та сухофруктів.

В Піднебесній цей час вважають концентратом бадьорості та довголіття.  Смакує з чайною трояндою, лавандою та жасмином.

Заварювати 2-3 хв, використовуючи дещо збільшену порцію закладки – 3 г на 250 мл. Температура заварювання може сягати 90-95 градусів.

Категория: