Зелений чай зі шматочками суниці та папаї, що містить також пелюстки мальви, волошки і гібіскуса.
Смак і аромат
Чай відрізняється солодким кремово-вишневим ароматом з нотками мигдалю і згущеного молока.
Корисні властивості
Чай у готовому вигляді дозволяє швидко втамувати спрагу та відновити енергетичні запаси організму. Серед інших переваг напою – покращення працездатності та підтримка тонусу. Компоненти чайного збору “Радість Падишаха” мають антиоксидантні властивості: перешкоджають розповсюдженню вільних радикалів, протидіють запальним процесам у ротовій порожнині, містять амінокислоти, флавоноїди, мікроелементи та вітаміни.
Заварювання
Заварюємо з розрахунку: 1 ч. л. заварки чаю на чашку 350 мл та ще одна додаткова – на чайник. Заварювати 2-3 хвилини при температурі 95°C. Рекомендоване заварювання: 2-3 рази.
З чим смакує
Ароматизований зелений чай “Радість Падишаха”, що має фруктово-квітковий смак, добре смакує із сливовим пирогом.