Шу пуер "Золотий листок"

З моменту появи чаю та організації торгівлі продуктом у Китаї його стали виробляти переважно у пресованому вигляді. Це спрощує процес зберігання, і транспортування. Згодом майстри чайної справи почали помічати, що саме в пресованому чаї ферментація відбувається активніше, що не могло не зацікавити виробників Пуерів.

Шу Пуери офіційно з'явилися лише минулого століття в сімдесятих роках, але від цього вони не стали менш популярними, ніж Шен Пуери. Багатьом любителям чаю у всіх куточках планети подобається незвичайний смак та аромат напою. До того ж у ньому збереглися всі корисні властивості, характерні для пуерів.

Шу пуер прес "Золотий листок", 6-10г, уп 500 г - порційний варіант, зручний для заварювання.

Склад

Для виготовлення Шу Пуера використовується якісне, цілісне зріле листя чайних дерев.

Колір, аромат, смак

Настій має яскравий карамельний насичений відтінок та багатий аромат із нотками сухофруктів. І в ароматі, і в смаку виразно чути деревні, земляні, горіхово-медові нотки.

Корисні властивості

До основних цілющих властивостей чаю Шу пуер прес "Золотий листок", 6-10г, уп 500 г відносяться:

  • антиоксидантна дія;
  • тонізує;
  • нормалізує роботу нервової системи;
  • покращує діяльність мозку;
  • виводить шкідливі речовини та токсини;
  • зміцнює кісткову тканину;
  • покращує роботу травної системи;
  • позитивно впливає на стан шкірних покровів.

Спосіб заварювання

Для заварювання цього чаю знадобиться вода, температура якої становить 90-95°С. 1 порція листа заливається 200 мл води. Перед заварюванням чайний лист рекомендується промити, щоб він зміг повністю розкритися та передати свій неповторний аромат та смак.

Кількість заварювань 5-6.

Порадуйте себе чашкою елітного китайського чаю – подаруйте собі гарний настрій та бадьорість на весь день!

Категорія: