Чорний чай, до складу якого входять шматочки ягід та листя суниці, гібіскус і цедра шипшини.
Смак і аромат
Солодкий, терпкуватий смак напою поєднується зі свіжим ягідним ароматом лісової суниці. До них додається приємна та ніжна кислинка гібіскусу, глибина шипшини та рослинні акценти суничного листя. Шматочки натуральних інгредієнтів прикрашають смак чаю оксамитовими рисами.
Корисний вплив
Сублімовані ягоди, збережені завдяки екологічній технології, містять всі потрібні вітаміни. Після заварювання їх корисні властивості активізуються, що дозволяє використовувати оздоровчий вплив повною мірою. Вміст рослинних складових позитивно впливає на загальний стан організму та, зокрема, роботу шлунково-кишкового тракту.
Суниця лісова (чорний чай) буде гарним доповненням у разі лікування простудних захворювань, адже сприяє заспокоєнню подразненого через кашель горла. Ще однією корисною перевагою вживання цього чаю є полегшення та скорочення тривалості вірусних станів.
Заварювання
Один із способів заварювання чорного ароматизованого чаю.
Порція: чайна ложка чаю на 350 мл і ще одна додаткова - на чайник.
Час заварювання: 0,5 хвилини при температурі 95°C.
Особливі умови: заварювати 1 раз.
Другий спосіб: заварювати при температурі 95°C протягом 3 хвилин.
Як краще смакує
Завдяки смаковим особливостям, чорний чай “Суниця лісова” добре поєднується із фруктовими десертами та сирами, рибою та м’ясом. Також будуть доречними такі “сусіди”, як інжир, фініки, гіркий шоколад і цитрусові.