Те Гуань Інь "Серце"

Чай Те Гуань Інь, або ж Тегуань Інь, або Ті-Гуань-Інь, походить із Китаю і має глибокі корені в традиційній чайній культурі.

Створення

Сировина для чаю Те Гуань Інь «Серце» традиційно обсмажується вручну та помірно пропікається на деревному вугіллі протягом 24 годин при різних температурах. Такий спосіб обробки робить майбутню заварку насиченою смаком та додає до аромату відтінок карамелізованого фундука. 

Власні сенси

Всесвітньо відомий китайський оолонг Те Гуань Інь отримав нову порційну форму у вигляді «серця». Таке втілення дозволяє, по-перше, впевнено визначати бажану кількість чаю для заварювання, по-друге, Те Гуань Інь «Серце» можна наділяти власними сенсами і дарувати з метою розповісти про почуття.

Смак і аромат

Добре збалансований, багатогранний чай, який м'яко розкривається під час чайної церемонії. Має квітковий аромат і легкий солодкий смак.

Корисні властивості

Чай Те Гуань Інь містить, зокрема, кофеїн, вітаміни та мінерали. Якщо кофеїн поступає в організм у збалансованій і розумній кількості, його можна використовувати в якості ліків від втрати енергії. З метою виключити небажані наслідки, споживати будь-які напої з кофеїном, варто усвідомлено. Серед інших інгредієнтів – антиоксиданти – катехіни, які сприяють зменшенню ризику розвитку захворювань серця, підвищують імунітет і покращують загальний стан організму. 

Заварювання

Обираємо глиняний чайник, зберігаючи традиційний шарм та теплоту, і нагріваємо воду до 90-95°C. Заварюємо чай протягом короткого часу, даруючи йому можливість проявити всю свою красу. Романтичний момент очікування починається з обережного проливу чайних “Сердець” гарячою водою, і вони, наче у поцілунку, “розквітають” на очах. Оскільки, за бажанням, спресований у форму серця Те Гуань Інь може стати невід’ємною частиною романтичних зустрічей і чуттєвих освідчень, спостерігаючи за змінами смаку та аромату під час кожного проливу, ми подорожуємо у світ кохання та пристрасті. 

Категорія: