Моліхуа – так китайці називають жасмин. Люй моліхуа байхао ча – дослівно перекладається як
зелений, жасминовий чай із вмістом чайної бруньки та пелюсток жасмину.
Ароматизація чаю жасмином є чи найпоширенішою в Піднебесній, тому що жасмин значно
посилює тонізуючу властивість чаю і суттєво покращує як аромат так і смак, навіть простих чаїв.
Жасминовий равлик - яскравий та смачний жасминовий чай, що має високі тонізуючі властивості,
відмінний насичений смак та солодкий присмак, які зберігаються навіть після третього
заварювання. Цей чай містить що найменше 5% пелюсток жасмину, що додатково покращує як
смак так і аромат.
Форма скрутки «равлик» дозволяє сповільнити ектракцію і подовжити заварювання. Цей чай буде
смачним і насиченим кожного разу. Але це ще не все – щільно скручене листя чаю може дуже
довго зберігатися. Наприклад, всім відомі чаї скрутки «gunpowder – порох» можуть не втрачати
свої властивості 6-8 років. І хоча «равлик» - це не така щільна скрутка , проте і вона дозволяє
утримувати якість чаю більше 3-х років.
Зелений чай відомий своїми корисними властивостями, що доведено наукою. Ось найбільш цікаві
з них:
1. Зелений чай багатий біологічно активними речовинами, що сприятливо впливають на
здоров’я людини.
2. Зелений чай впливає на роботу мозку і робить нас розумнішими.
3. Зелений чай сприяє спалюванню жиру в організмі.
4. Зелений чай багатий на антиоксиданти і знижує ризик різних онко-захворювань.
5. Зелений чай вбиває бактерії, покращує здоров’я ротової порожнини і знижує ризик
вірусних заражень, що так актуально в наш не простий час.